FRA-Lagen, då är Stasi 2.0 ett faktum

Debatten och omröstningen om FRA-lagen har väl knappast undgått någon… Här en sång som summerar våra politikers svek rätt bra… Gubben som visas sist i videon är väl att ta i men i övrigt går budskapet fram… Man trodde väl aldrig att sverige skulle införa Stasi 2.0! Enda vettiga förklaringen måste väl vara att våra politiker helt enkelt inte begriper vad de röstat på?

Sen har vi även Fredrick Federley låten:

Ni vet han som grät krokodiltårar och ropade på mamma… Vilket skådespel!

Nu skall man dock ha klart för sig att detta svek övergår blockgränserna… Det var trots allt Bodström som satte igång skiten så de är lika sura kålsupare hela bunten!

Men visst känns sverige nu mycket tryggare när FRA:s allseende öga ser allt! Det är ju grymt många terrorhot i vårt rike att sätta stopp för! Eller kan det rent av vara så att all data FRA samlar in så småningom blir hårdvaluta i byteshandel med det där stora landet i väster? Ni vet det där landet som Reinfeldt & Co så gärna vill vara bästa polare med…

Man undrar ju även var pengarna skall tas ifrån som kommer att finansiera FRA:s alla superdatorer om de skall lyckas dekryptera nåt enstaka mail på ett par decennier? Eller de där terroristerna som kanske dyker upp, de är nog snälla och skickar okrypterat?

SUCK!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: