Ni ser väl på Chuck och Yvonne Strahovski?

Ni missar väl inte tv-serien Chuck som går på TV6? En av de bästa serier som gjorts helt enkelt med en ganska speciell mix av komedi, action och romantik. Helst bör man nog se några avsnitt för att riktigt fatta hur jävla bra serien är. Klippet ovan visar bloopers ifrån säsong 1 som följer med i DVD-boxen.

Det är ganska få tv-serier som jag fastnat så pass för, nog bara Firefly egentligen som kommer i närheten…

Som vanligt så är vi ju lite efter i sverige och vill man se de senaste avsnitten så blir det till att ladda hem. Nedan ett klipp ifrån veckans avsnitt i USA “Chuck vs. the Best Friend” där Yvonne Strahovski visar prov på hur grym skådis hon är.

Yvonne spelar alltså CIA-agent Sarah Walker och skall egentligen inte tillåta sig att visa vilka känslor hon har för Chuck. Men när hon tror att Chuck dör i en explosion så brister det lite… Australiensiska Yvonne Strahovski lär vi få se mera av framöver! Förutom att hon är hetare än solen så gör hon de flesta stunts själv och är helt grym på att spela ut känslor. Finns många överhypade och överbetalda skådespelare i Hollywood som aldrig lyckas komma i närheten.

På tal om Firefly så är där en gammal bekanting ifrån den serien med även i Chuck, det är Adam Baldwin som spelar den hårdbarkade NSA-agenten Casey. Han är nog faktiskt min favorit med sin torra ironiska humor. Rollen som Chuck spelar Zachary Levi.

En annan kul sak är alla gästskådespelare, bla. svenska Mini Anden som en agent-kompis till Sarah. Mini talar faktiskt lite svenska i ett avsnitt.

Vi tar ett klipp till, ett fan som satt ihop lite kul ifrån säsong 1:

Jag vågar mig inte ens på att förklara allt som pågår i det klippet. 🙂
Egentligen kunde man sätta ihop hur mycket som helst, nästan inga av mina favoritscener finns med, får ta en med mera fajtscener och action nästa gång.

/Bengan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: